adembenemende uitzichten

De penthouse heeft langs de ene kant een schitterend zicht op de zee en het natuurpark met zijn wandelwegen. Langs de andere kant heeft men een panoramisch zicht op de rivier “Segura” en de bergen in het binnenland.

 

Gans het jaar door kan men op het grote privatieve dakterras genieten van de zon, en dit van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.
Alle comfort is aanwezig om optimaal te genieten van het Spaanse buitenleven : buitenkeuken met BBQ, buitendouche, lounge-seats, pergola-zonwering, tuintafels en stoelen, hoge barkrukken en -tafel om aan te aperitieven, terrasverlichting,...

 

Het appartementsgebouw beschikt over een tuin met een groot zwembad, een geïntegreerde jacuzzi, een kinderzwembad en een ligweide. Er is ook een privatieve parkeerplaats aanwezig op een omheinde parking. De lift brengt u van op het gelijkvloers tot aan de voordeur van de penthouse.

 

De eerste slaapkamer beschikt over een dubbel bed van 180 cm.  De tweede slaapkamer heeft een dubbel bed van 150 cm + een enkele hoogteslaper. De penthouse is ingericht voor maximum 5 personen.

 

De eerste badkamer heeft een lavabo, toilet en een ligbad met ingebouwde jacuzzi en kijkt uit op de zee en duinen.

De tweede badkamer heeft een lavabo, toilet en een inloopregendouche die uitkijkt op de rivier en bergen.

 

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken klaar ter uwe beschikking.

 

De keuken is volledig uitgerust met o.a. elektrische kookplaat, oven, microgolfoven, vaatwasmachine, frigo, diepvries, klassieke koffiemachine met filters én een Dolce Gusto Nescafé met capsules, waterkoker, broodrooster, fruitpers, enz. Er is ook een berging met wasmachine aanwezig.